метаморфози

Словолюбка
маю осінь за душерубку,
а вона мене, ніби м'ясо,
перемелює… плачу в трубку,
свою стать вже забула, расу.
як амеба чи інфузорія,
як на шпажці оливка, мідія.
як хвороби медична історія.
ніби алкозалежна амфібія.
на морфеми мій біль поділено:
браян молко/не сплю/істерика.
міцно стисну тебе колінами.
відкривай мене. я Америка.