Просто

Юлия Химера
я хочу знати все
розкажи як є, не ховай,
буде гидко знати це?
Та що тобі, нехай!
не жалій мене
я вогню не боюсь.
все, що є - мине,
я теж не лишусь!
так, навіщо же грати
Саджати за грати
Одне одного і катувати?
Коли можно просто кохати...