Обiграли

Лариса Лорнет
Два лебеді – чорний та білий,
Озерце одне на двох.
Примхливі дві долі, мінливі –
Сварливі родини дав Бог.

І нікуди бідним подітись,
Лише пригорнутись разом,
В дитині своїй засвітитись
І спільне мостити гніздо.

Чаїлися в сутінку зорі,
Поволі згортала ніч,
І збруї важкі в сувої,
І розбрати протиріч.