ноябрьское утро

Макин Тоша
ноябрьское утро
по-зимнему морозное
ясное и солнечное
воздух чист и прозрачен
до резкости
словно спиртом протёрли стекло
до остроты на гранях
предметов домов и деревьев

всё что снилось мне этой ночью
твой голос твоя любовь твои очи
застыло в моей памяти
как капли воздуха во льду

подстрочник:

листопадовий ранок
по-зимовому морозний
ясний та сонячний
повітря чисте й прозоре
до різкості
немов спиртом протерте скло
до гостроти на гранях
предметів будівель дерев

усе що наснилося мені цієї ночі
твій голос твоя любов твої очі
застигло в моїй пам'яті
немов краплі повітря в льоді