философ...

Макин Тоша
сидя в квартире на первом этаже
многоэтажного дома,
пытался через межэтажные перекрытия
рассмотреть облака …
не догадавшись выглянуть в окно …
и когда мне это, наконец, удалось,
выяснилось,
что уже глубокая ночь …

подстрочник:

сидячі в квартирі на першому поверсі
багатоповерхового будинку,
намагався через міжповерхові перекриття
розгледіти хмари …
не здогадавшись виглянути у вікно …
і коли мені це, нарешті, вдалося,
з'ясовувалося,
що вже стоїть глибока ніч …