Я польСкый брыль

Васыль Брыль-Кобзар
Чы й русКИ Сь жыдк.
Но вси Б ноСИ-К
На гохЛохФик! Уси такы вжэ лохачи!
Шо О! Но роКСцягНим!

Я всэ пытаюСа Брыля:
ЗвидКиль Ш хамиЛийКак ф ТоБи Б?
А вин... вун кахШэх, шо ля мни тут шэ  ухПахРакСИМ П. -

Ну,да. И Я веть ЗА...яда.
Но главно шоб безь акХурКа Ш.
А то акурк я Сь насьПихРафш!
В дзяцинСфев. Шо вш памРа Зь.

ВАНаЮх дах сих пор азь я, хв!..
А хвиг хвар нинь ъхахЦим-К?

Да. Мы лись АВВА всем Марын П.
Бо дэ Ж Гучитиль збрый ль.

ДАВВАН-ДАВВАН вСИМ срань СРАНняф!
Да ни Ж в РАНАх
Нинь Зь цьма, Х.

Ни Б водГухКав да Нас.
ЗагсЧэм шо знахЦь
Пра Ж Знаць.

Ну, Ж род яки хоць. Га?

Ну,Зь Янка с ЮльКа Ё лиш там.
Вав ИньТирНад.
Сце войСКА кракСна та какЗацьК.
А ИгГар з ДзимМах
Ци вш прам маг?!

Да й Пав Уль Лях дзе Ш вам П.

Ну, то уш, гых, нах СкакРакшСтяг!
ДамМов СтатЦявк ЖурНаль вш!
Бо Герб Асто Ев...ДаСтахЕвск?
АгХах! 7 Дней Е в вас.

Да вырВалЛях усь всё П шпанНав
В Янко Сь ць
в патСивВацьКа.
НиМА Й ни й як.
Тарас но в лабк!

А вот таких сце Б КАБЗАРА Й?
О! Этта взэ занадТ!

Всэ язЗыка Вы знайТ?
Та ныц пайНяхЦь!
НаЕзЖах шваль пра Маць, мо, й скаш вам? Как Ш!

Оно вець в баб фси рукХИ ль гразн.
А Вас?
А Вася даСьць
УхСратц фсим тфар вж!

СтанЦюй Ж Блин ГохПахКак!
Колы пчеляТК
вав лись Вавка ць.
Сцё сюне зад да падл.

ТаКЫ мы Шый ля ГАЙ!
Оно Б уф срач
Фсэ, шо ны наш Ж!
ТОФаРиш Брыл Лилян!..