казнь

Макин Тоша
говорят, в Древнем Риме был такой вид казни:
приговорённого сажали в яму
и день за днём
наполняли её
свежими лепестками роз.
эфирные масла, выделяемые теми,
сводили приговорённого с ума
и он умирал
в страшных галлюцинациях
и жестоких мучениях …

а я подарил тебе столько роз …

прости меня …


подстрочник:

кажуть, у Стародавньому Римі існував такий різновид страти:
приреченого саджали до ями
й день за днем
наповнювали її
свіжими пелюстками троянд.
ефірні масла, виділені тими,
зводили засудженого з розуму
і він гинув
у страшних галюцинаціях
та жорстоких муках …

а я подарував тобі стільки троянд …

пробач мені …