A. Yemelina. Let s stroll alone under the rain

Валентин Емелин
Alyona Yemelina
LET'S STROLL ALONE UNDER THE RAIN

Let’s stroll alone under the rain
Umbrellas cover strangers’ faces,
And our umbrella’s best of places
to hide a bird who wants our latest
stories to hear once again

The steps are mixed with waters' roar,
we drift until the city ends
This page is soaked to its core!
It’s called October, my friends


Алена Емелина

Давай походим под дождем
зонтами скрыты встречных лица,
а к нам под зонт влетает птица,
послушать наши небылицы
и примоститься над плечом

И шум воды с шагами слился,
мы вдаль по улицам – плывем
Какая мокрая страница!
Она зовется октябрем