то пи ли

Макин Тоша
топили соседей в квартире этажом ниже
топили печку в бабкиной мазанке
топили грусть по остаткам тепла осени
в грузинском вине которого настоящего
говорят давно уже нет …

терпели крики и ругань соседей (что делать)
терпели лёгкую степень угара
терпели некий химический привкус
в грузинском вине которого настоящего
говорят давно уже нет …

слушали контрафактную музыку в интернете
смотрели контрафактные фильмы на дивиди
ты считала меня лучшим в мире поэтом
я знал что лучше тебя не найти


подстрочник:

топили сусідів в квартирі поверхом нижче
топили пічку в бабиній мазанці
топили сум по залишкам тепла осені
в грузинському вині якого справжнього
кажуть давно вже нема …

терпіли волання й лайку сусідів (що робити)
терпіли легку ступінь чаду
терпіли такий собі хімічний присмак
в грузинському вині якого справжнього
кажуть давно вже нема ...

слухали контрафактну музику в інтернеті,
дивилися контрафактне кіно на дівіді
ти вважала мене кращім У світі поетом
я знав що краще ніж ти не знайти