НЕдоцiнеНЕ

Зозуля Юрий Павлович
   за один раз якось вдихни
   Надію, Віру, і Любов;

   щоб вщерт заповнили вони,
   та було вдосталь тобі знов;

   а більш нічого не війшло,
   лиш поділитися мав чим;

   вдихни! – як щастячко, теплО;
   чи й треба тут буть молодим...

...пишу, – й вже чую Їх в собІ:
   переповнюють легЕні!

   це ж тільки ними виживав:
   і разу не доцінував...