Метелик

Стрельцова Лиза
Чарівний метелик по лісу летів,
Чарівний метелик на квіточку сів;

Він  маше крильцями  свойїми
Шоб стались чарівниї дії:

І сонечко світить всім нам
Чарівник, ми  дякуєм  вам!