МОЯ БУДЬ ВОЛЯ...

Анатолий Павленко
Моя  будь  воля,  з  твердістю  руки
Я  засудив  би  сум  людський  до  страти.
Здобутками  б  пишатись  залюбки...
Та  пам’ять  знов  заполонили  втрати.

Лягли  незвані  зморшки  на  чоло,
Ввійшла  у  очі  стомлена  задума
І  у  вірші – наснаги  ремесло –
Прийшли  на  сходку  відголоски  суму.

---