На славу морю!

Василенко Саша
Вдихати запахи морського вітру,
Слухати ніжну колискову хвиль...
І осягнути в тому свою міру,
Впізнавши в цьому власний стиль.

В легкості чайки, що парить вдалі,
В тумані, що ховає першу зорю...
Угледіти людину на Ведмідь-горі,
Що руки підійма...На славу морю!