Вiдчути запахи весiнньоi роси...

Василенко Саша
                Олені Дівак (дівчині-весні)
                “Ти в третє цього літа зацвітеш!” (Тарас Чубай)

Відчути запахи весінньої роси,
Узрівши велич її пишної краси.
І розігнатися з тобою по полю,
Чистім полою... за руку із тобою!

І в легкім темпі досягнути
Величі людських почуттів.
І відчуття це осягнувши,
Дивитись, як весь світ зацвів!