Мiй шлях

Василенко Саша
Я намалюю в небесах магічний світлий знак.
До нього йде мій шлях. Зжимаю руку у кулак.
Цей шлях укритий терном і попелом давно,
А на кінці дороги там подають з медом вино.

Імення йому вічність і правда в тому є:
Чим довше ми ідемо, тим далі він стає.
Лиш тому підкоряться скелястії шляхи,
Хто вірить лише в себе і серцем віддає...