Сьогоднi ти наснилася менi

Василенко Саша
Сьогодні ти наснилася мені:
Одна і його не було поруч.
Я взяв і вкрав тебе у тому сні.
І сам не знав я мушу я вчинити.
Бо як у вирій відлітає журавлиний ключ,
Від мене ти до нього полетіла на веснів.
Не уявляв як далі жити…
Не ластівка, та париш в небесах.
Зовсім мене не помічаєш.
Тай нащо тобі я, дивак,
Коли до грудей його припадаєш?!