Я понад рiчкою блукаю

Василенко Саша
Я понад річкою блукаю,
Шукаю свої зорі в небі.
Як знайду їх – їх привітаю.
Вже постую: на воді й хлібі.
Очищуюсь перед Великоднем Святим.
Душу і тіло своє очищаю.
Був грішником глухим й німим.
А зараз йду до Бога, його прославляю…