У мiст Лева я вiтаю всiх жiнок!

Василенко Саша
Коли весна шалена настане, природа оживе,
З тобою ми удвох поїдемо у файне місце.
Будемо каву смакувати у “Дзигі” удвох.
Це буде мій тобі дарунок до Свята всіх жінок.
Один у одному відкриємо щось дивне і нове.
Надвечір пришвартуємось до “Берега Лівого”, де питимо винце.
Так що хутчіш погоджуйся на мій подарунок.
У місті Лева я вітаю всіх жінок!…