Ми вже не разом

Василенко Саша
Ми вже не разом і розведені мости.
Стали дорослими і призабули юність.
Коли один без одного ми не могли прожити.
Коли здавалося, що будем разом вічність.
А як прекрасно нам було удвох.
В обіймах один одного кохатись.
Але кохання має епілог.
І час прийшов, і треба було розлучатись…