вiйна в Укрaiнi

Макин Тоша
наша кров замішана на материнському молоці
на молоці степових кобилиць
що вигодовують жереб'ят на світанку
настояна на співах птиць по весні

наша кров знов увіллється
в цю чорну родючу землю
в цю смарагдову траву початку літа
змішається з золотом осіннього листя
із жалобою нафти та вугілля

щоб породити нове
вільне життя



наша кровь замешана на материнском молоке
на молоке степных кобылиц
вскармливающих жеребят на рассвете
настояна на пении весенних птиц

наша кровь снова выплеснется
в эту чёрную плодородную землю
в эту изумрудную траву начала лета
смешается с золотом осенней листвы
с трауром нефти и угля

чтобы породить новую
вольную
жизнь