Музика вiчна

Василенко Саша
Музика вічна, я то знаю напевно,
Вона змушує битись закохані серця.
Музику не творять даремно,
Все від душі: спочатку й до кінця.
Юні артисти, майбутні митці,
Пронизують мій розум звуком.
Я ж просто зву їх всіх Творці,
Я відчуваю їх душею й серцем…

Львів, Кафе “Під клепсидрою”, 30 жовтня 2011р.