Незнайомка

Василенко Саша
Дівчині за фортепіано

Дарую квіти тобі, незнайомка.
В цей вечір я дарую їх тобі.
Витончена гра і гарна врода.
Дивні питання у моїй душі.
Мене чарує твоя музика.
Я відчуваю піт жаги на лобі.
Падають каплі на папір як та вода.
Є щось прекрасне у твоїй красі…

Львів, Кафе “Під клепсидрою”, 29 жовтня 2011р.
                P.S. Илюстрація - картина Миколи Фалафівка