як курортнi мiста пiвнiчного Причорномор я

Макин Тоша
як курортні міста північного Причорномор'я взимку
як листвяні ліси наприкінці осені
як Хіросіма після атомного бомбардування
моє серце спустошене
твоїми холодними очима
твоєю чужою мовчанкою
я нічого не хочу знати про життя
що вирує за стінами
про гроші що немов кислота
розчиняють наші стосунки
про все що вбиває нашу любов
я лише хочу
чути твій голос
відчувати
биття твого серця
зігрітися
у сяйві твоїх очей

подстрочник:

как курортные города северного Причерноморья зимой
как лиственные леса в конце осени
как Хиросима после атомной бомбардировки
моё сердце опустевшее от
твоих холодных глаз
твоего чужого молчания
я ничего не хочу знать про жизнь
бушующую за стенами
про деньги которые словно кислота
растворяют наши отношения
про всё, что убивает нашу любовь
я только хочу
слышать твой голос
чувствовать
биение твоего сердца
согреться
в сиянии твоих глаз