боги и магия...

Макин Тоша
я Аполлон –
я наг и обольстителен с кифарой в мужественных руках,
оракулы поют мне славу, а я –
я воспою тебя:

ты танцуешь, как пламя на кончике свечи,
вытянувшись тонкими пальцами,
вокруг которых сияние.
оно колеблется в такт музыке
и моё сердце
втекает в этот шаманский ритм,
растворяясь в нём
и пропадая
навсегда
без сожаления

подстрочник:

я Аполлон –
я нагий та звабливий з кіфарою у мужніх руках,
оракули співають мені славу, а я –
я оспівую тебе:

ти танцюєш немов полум'я на кінчику свічки,
витягнувшись тонкими пальцями,
навколо яких сяйво.
воно коливається в такт музиці
й моє серце
втікає до цього шаманського ритму,
розчиняючись в ньому
і зникаючи
навіки
без жалю