Колискова

Валерия Буйненко
Зорі, місяць йде по колу,
Не співає жоден птах,
Лише пісня колискова
Розквітає на вустах:
 
"Спи, дитино, засинай,
Нічка темна на порозі,
Тихо, вітер, не гукай,
Не гукай ти на морозі.
 
Не лютуй, не шелести,
Не здіймай сніги собою,
Я благаю, ти іди,
Ти іди по свою долю.
 
Місяць, місяць, не світи
Так яскраво, як то сонце,
В сон його ти відведи,
Не дивись, прошу, в віконце.
 
Хай йому насниться щастя,
Щире і світле кохання,
Я прошу тебе в останнє,
Виконай моє бажання."
 
Зорі, місяць йде по колу,
Не співає жоден птах,
Лише пісня колискова
Розквітає на вустах.