Давай помовчимо iще

Славик Демишев
Давай помовчимо iще,
не бiйся тишi.
Спостерiгаймо за дощем:
вiн посильнiшав.

На склi вiконному - дивись,
що витворяє!

...Минуло все. Було колись -
тепер немає.

Словами бiль не вiдженеш -
забудь про втрату.
Тепер все добре, так? Авжеж!
Не сумувати!

А про минуле не кажи,
бо буде гiрше...

   *   *   *   *

Ти бачиш змiни у дощi?
Вiн послабiшав!


2010