Кохала...

Ляна Виноградова
Читаю знов рифмовані зізнання,
А де ж та я, що те понаписала...?
Та, що нестримно гаряче кохала,
Стрічаючи навколішках прощання....?

Мабуть в віршах замріялась, зосталась...
Чи в його снах сердешна заблукала...

Пишайся з того, як вона кохала...
Коли тобі нітрохи не кохалось...