Торба-iлюмiнатор

Макин Тоша
осіннє сонце як торчок з п'ятирічним стажем
блідне й знесилене
бовтається в холодному небі
близька зима
підкрадається з лівобережних передмість
ледь помітно
крок за кроком
скрадаючи зі стін будинків
скатертин майданів
залишки тепла
незважаючи ні на що
я залишусь у твоїй пам'яті
доки в твоєму плеєрі
грає "Торба-ілюмінатор"

подстрочник:

осеннее солнце как торчок с пятилетним стажем
бледное и обессиленное
болтается в холодном небе
близкая зима
крадётся с левобережных предместий
едва заметно
шаг за шагом
обкрадывая со стен домов
скатертей площадей
остатки тепла
несмотря ни на что
я останусь в твоей памяти
пока в твоём плеере
играет "Торба-иллюминатор"