скiльки

Макин Тоша
скільки б не було слів
у моєму словникові
(ну, окрім матюків) –
вони усі про тебе…
скільки б не було фарб
на моєму мольбертові
(ну, окрім сірої) –
вони усі про твої сни…

подстрочник:

сколько б не было слов
в моём словаре
(ну, кроме матерных) –
они все про тебя…
сколько б не было красок
на моём мольберте
(ну, кроме серой) –
они все про твои сны…