пiд мелодiю кохання i життя...

Мила Льева
давай скуштуємо на смак цей вечір...
давай відчуємо цю осінь....
            і посмакуємо цей рік...
давай запалимо свічки....
на тих стовбах, що в місті...
               де розбиті ліхтарі...
а в жили вприснемо дощу...
пошиємо вбрання із листя...
                і будем танцювати...
до забуття....
під мелодію кохання і життя....