що бачать

Макин Тоша
що бачать зірки серед ночі,
коли віддзеркалюють твої очі?

що відчуває сонячний вітер
в твого волосся сплетінні?

куди подітися нейтрино
коли він твоє серце мИне?

і що ж казати про мЕне?


подстрочник

что видят звёзды среди ночи,
когда отражают твои очи?

что чувствует солнечный ветер
в волос твоих переплетении?

почему так нейтрино неймётся,
когда твоё сердце позади остаётся?

что ж тогда говорить про меня?