Ми тiльки голос

Валерий Калмыков
         
                Wir sind nur Mund…
                Reiner Maria Rilke

Ми – тільки голос. Тільки крапель дзвін
людської крові у житті-намисті,
що дзвону неба лине навздогін
у  лазурові мареви  пречисті.

Ми – тільки голос. Ми раптовий гук,
відбиток  лун на білому папері.
Ми тільки дотик чиїхось ніжних рук,
ми присмак болю в чистій атмосфері.