непотрiбна

Словолюбка
Непотрібна тобі ні в короткій сукенці Шанель,
Ні в лляній вишиванці, ні в чорній футболці Нірвана.
Не потрібна ніколи й ніяка... так, ніби на Йвана
Потонув мій вінок... Я - нічия кривава шинель.

Непотрібна у хвилі Різдва, Великодня чи в будні.
Коли жовтень у косах і губи солоні, як бринза.
Душу спалює осінь, а попіл розвіює криза.
Тиха криза без тебе... не треба.. ти просиш: "Побудь". Ні....