Свято Яблучного Спасу

Надежда Троян
Яблука червоні, груші соковиті,
Мед стоїть в корзинці, сливки, мов помиті.
Принесли до церкви дар цей освятити,
За врожай і свято Господа хвалити.

Заходимо в церкву Богу помолитись,
За добро і спокій низько поклонитись.
За здоров'я рідних в Господа просити,
За душі покійних свічки запалити.

Всі дари природи у цей день цінують,
Православні люди Спас другий святкують.
Мед стоїть в корзинці, сливки, мов помиті,
Яблука червоні, груші соковиті.

Вінки обжинкові у руках тримають,
З святом урожаю всіх навкруг вітають.


      19.08.11г.