бiг

Макин Тоша
усе життя
ми біжимо
по колу…
попереду нас
на недовгому-некороткому
ціпку
звабливо бовтається
морква
матеріального статку…
іноді здається –
ось-ось
і ми її наздоженемо…
але ж
з роками
відстань
так і залишається
незмінною…

подстрочник:

всю жизнь
мы бежим
по кругу…
перед нами
на недлинной-некороткой
палке
обольстительно болтается
морковка
материального достатка…
иногда кажется –
вот-вот
и мы её настигнем…
но с годами
расстояние
так и остаётся
неизменным…