Ти мене не шукай у Вчора...

Хельга Антонюк
Ти мене не шукай у Вчора,

Бо між нами роки і милі...

То не я шепочу, то море

Шелестить глибиною хвилі.



Що було - відбуло, відбулося,

Відійшло у Колись назовсім...

То не я легочу волосся,

То торкає до тебе осінь.



І нічого уже не зміниш,

Шкодувати уже не варто...

Бо мене не існує. Віриш?

Ти мене не знайдеш у Завтра.