Про музику

Наталка Бойченко
Я загубилась між людей
У темноті старої зали
Посеред тисячі плечей
Заради світлої вистави…

Я тут заради слів і нот,
Нових ідей, старих турбот,
Заради затишку й тепла –
Без цього жити б не змогла!

Ця музика з моєї мрії,
Вона загортує і гріє,
І зміцнює усі надії,
А за спиною розгортає крила…

Я загубилась між людей,
Я розчинилась між мелодій,
А із-за тисячі плечей
На мене дивиться сердечний злодій…