Сонце краплями...

Наталка Бойченко
Літній  день тамує спрагу вітром,
Літній настрій – сонце у вікно.
Ти без мене невиправно вільний –
Я без тебе вільна вже давно.

Сонце краплями стікає з листя,
Спека дня вливається у чай.
Ти мене знайди у цьому місті,
І в своїх солодких мріях заховай.

Лиш до тебе мої потяги і мрії,
Лиш для тебе рими і слова.
Ти – мій спокій в світі веремії,
 Ти – мій грім у небесах без хмар…