Вона - це Осiнь

Наталка Бойченко
Вона прийша у наше місто,
Змішала холод і тепло,
Принесла дощ, пофарбуваа листя,
Знайша стареньку парасольку у чиїмсь авто...

Вона змінила кольори і мрії,
А ноти переправила на джаз,
Знайша нам сили і надії,
І висипала з кошика на нас.

Вона забрала сік і босоніжки,
Принесла светрик, каву і вогонь.
Вона забрала спеки трішки -
Дала нам дощик, листя і тепло долонь.

Вона змінила все, адже вона працює -
Знайшла для всіх нові зображення -
Збирати листя всім нам пропонує,
В калюжах дивитись відображення...

Знаходити натхнення у тумані,
У листі жовтому - свою любов.
Ми опинилися в осінньому капкані,
А там дива і мрії знов і знов!