Навчи!

Наталка Бойченко
Ти навчи мене світитись між зорями,
Навчи мене жити під небом, але на землі,
Навчи мене бути потрібною і невагомою,
Навчи мене грати на срібній блискучій струні.
Навчи мене мріяти,
Навчи мене бачити,
Навчи мене знаходити і не втрачати,
Навчи мене плавитись,
Навчи мене танути -
Я вмію вже яскраво палати!
Навчи мене летіти,
Навчи падати,
Навчи мене вставати і стрибати.
Я буду вільною,
Я буду справжньою,
Я буду сильною,
Колись відважною,
Я буду мужньою,
Я буду ніжною,
Завжди простою,
Але розкішною!