***

Наталка Бойченко
Як твої справи? - Дощ...
Пускає по місту воду,
Змінює обриси площ -
Туман йому став у нагоді...
 
З калюж виглядають вікна
І очі у світлофора,
А місто, яке було сірим,
Фарбують зонти кольорові...
 
Підбори по мокрій бруківці,
По чорній дорозі - шини...
З"являються кадри на плівці -
Ростуть в кольорові світлини...
 
Залишу цю осінь в серці,
Вона не така, як інші.
Повішу фото у рамці,
І буде усе тільки ліпше!