Нiчия

Наталка Бойченко
Я не твоя сьогодні,
Квіти на мокрім вікні,
Краплі з очей солоні,
Очі твої – не мені…
 
Я – не твоя в цей вечір,
Ти за межею слів…
Збираю думки і речі –
Тікаю зі своїх снів…
 
Ти – ще не мій сьогодні,
Я не твоя і дощ…
Зраджують примхи погодні
Місто самотніх площ.
 
Ти не для мене знаєш,
Пишеш листи не мені,
Містом самотнім блукаєш,
Дзвониш – теж не мені…
 
Я у відкриті вікна
Бачу вогні самотні.
Бути без тебе звикла –
Я – нічия сьогодні…