Затишок

Наталка Бойченко
Краще спати у тебе в ліжку –
Доторкатись плеча лицем,
Заховати під ковдру ніжку,
І забути зимовий день…
 
Заблукав десь будильник в буднях,
Загубився мобільник десь…
Ти для серця мого отрута,
І для тіла отрута теж.
 
Краще спати в твоїх обіймах,
Лоскотати волоссям ніс.
Ти міцніше мене обіймеш,
І усе поцілунком простиш…))