Це я називаю словом щастя!

Анна Усадская
Філіжанка кави на столі,
Аромат витає у повітрі.
А навпроти - очі, що живі,
Дивляться та зігрівають серце.

Свічки зберігають рук тепло
І дарують настрій романтичний.
Відблиск вогників, мов бісиків, в очах,
Щирість посмішки і подих вітру.

У вікно влетить осінній лист -
Не дивуйсь, що він такий гарячий.
Від романтики усе кругом горить...
Це я називаю словом "ЩАСТЯ"!

17.10.2011