Ти...

Наталка Бойченко
Від тебе – зорі і дощі,
Тремтіння і мороз по спині,
Від тебе рими в голові
І образ твій у щовітрині…

Від тебе – проліски і сніг,
Нові вірші й повільні танці,
І мрії про троянди біля ніг,
І мокре підвіконня вранці.

Від тебе – ночі і вогні,
Моє безсоння і таємні мрії,
Твій образ у моєму сні,
І добре так, коли надія є…