З присвятою йiм

Наталка Бойченко
А сліз нема, немає слів,
Нема у просторі обмежень…
І ти у сни не прилетів,
А ранок прийде – стане легше…

Де сонце – там думки нові,
В новому дні – нові питання,
А в серці спогади на дні,
Палкі, нездійснені бажання.

Я біля тебе не для всіх.
Для тебе дні і чари ночі…
А ти приходь, хоч уві сні,
І не відводь від мене очі!…