Закв тли крокуси

Зинаида Лиханосова
 Заквітли крокуси, трава зелена суне,
 Усе живе буяе навкруги,
 У Трускавці всі жіночки- красуні,
 І наодинці всі чоловіки.

  Сюди іздять евреі та поляки
  І різні люди з Украіни всіей.
  В край щiрих , добрих та чутких людей,
   Що заслуговують подяку.