Болю боляче

Ксения Котляревская
Як можна виговорити біль...
виплескати,виштовхнути,
розкидати,розбити,викричати...
Біль - птах...Борсається
всередині мене,рветься,
Роздирає великими
полохливими крилами
внутрішній спокій,
впивається гострими кігтями в надію,
безжалісно клює серце,
отруюючи його відчаєм,
тривогою,страхом...
Стискаю руки в кулаки,
Зажмурюю очі,
з усієї сили кусаю губи.
Чую несамовитий крик
зсередини...хапаю повітря...
Піднімаю голову
широко розплющюю очі і мовчки
кричу на весь світ... -
Ніхто не чує...
Лише повітря здригається
від невимовного ридання...
Птах болю притихає,
складає окривавлені крила,
ще дужче чіпляється
лапами за надію,
відштовхується і з розмаху,
з нестримною силою
виривається з мене,
роздирає з середини
змучене тіло,
піднімається високо вгору
і!...знесилено падає додолу,
прямо під ноги...
Болю боляче...