П-М

Костинский Андрей
примара
рима
пра

та небо
тане бо

стяг стягнутий
за борг,
або?..

чекання
вiд чека

десь десять
ятiв треба

щоб Шкарлупиння
у Шкрали
забрали
шкорали
школяри

жбурляння
пройдисвiтiв
видко
урлячих попереду

znm
znm
znm
znm
znm
znm
znm
znm
znm
znm

знамена жбурлять?!

стратити
жбурiв!!!

адежпримарарима?
прим?