Покрова

Богдана Синюк
Своїм омофором Пресвятая Діва
Накрила вірних, оманувши ворогів
І з того часу поселилась віра
В серцях у наших славних козаків

Козацьке свято, явлення Покрови
І осінь звершує на зиму перехід
Тож зичу всім, - щоб ви були здорові
Прожили в радості й безбідно - много літ